Helaas, de actie is sinds 22-10-2021 18:45:00 afgelopen!


Tussenstand op 21-06-2024 om 05:06

#

Deelnemer

Box nr.

Bedrag

1
1
€ 105,10,- incl. 2x
2
2
€ 0,45

Maak kans op 1000
andere prijzen

Icon

Icon

Icon

Hoe kan ik meedoen?

Bij elke € 10,- ontvangt u een unieke code. Met deze code kunt u aan deze actie meedoen. U kunt de code toekennen aan één van de deelnemende verenigingen of scholen. Daarnaast kunt u ook direct meespelen voor een prijs.

Waarom vragen jullie om mijn e-mailadres?

Op deze manier kunnen wij u makkelijk contacteren over een gewonnen prijs. Ook kunt u de kortingsbon van de gewonnen prijs naar uzelf sturen. Jumbo Demo gebruikt uw e-mailadres niet voor andere doeleinden.

Hoe verzilver ik mijn prijs?

U ontvangt een unieke code bij de kassa. Zodra u de code invult, kunt u meedoen voor een prijs en ziet u direct of u een prijs heeft gewonnen. Bij prijs ontvangt u direct een kortingsbon. Neem de kortingsbon in combinatie met uw unieke code mee naar de winkel om uw prijs te verzilveren.

Wanneer kan ik meedoen?

De actie begint op zaterdag 01-05-2021 om 18:45u en eindigt op vrijdag 22-10-2021 om 18:45u. Wel wordt aangeraden om uw vereniging of school eerder in te schrijven.

Ik ben mijn kortingsbon kwijt, wat nu?

Voer de code waarmee u prijs hebt gewonnen opnieuw in, u kunt de kortingsbon dan opnieuw downloaden of naar uzelf toesturen.

Is deze actie ook geldig bij andere winkels?

De actie is een initiatief van Jumbo Demo. De actie is dan ook alleen hier geldig.

Hoe schrijf ik mijn vereniging of school in?

U kunt zich niet meer inschrijven, de uiterste inschrijfdatum is verstreken op maandag 19-09-2016 om 18:46

Hoe weet ik dat mijn inschrijving is geaccepteerd?

Zodra uw inschrijving is geaccepteerd komt u terug in de lijst op deze pagina. Staat u er niet tussen terwijl de actie al bijna begint? Informeer dan bij de winkel.

Waar staan de boxnummers voor?

Uw kunt uw code ook in de winkel bij een vereniging naar keuze inleveren. De vereniging zorgt er dan voor dat de codes worden verzilverd. Echter maakt u hierdoor geen kans meer om zelf een prijs te winnen!

^